Началото
Нашето уютно шоколадово ателие отвори врати през 2012 година. От тогава до днес ние от RS chocolatier се стремим да творим невероятно вкусни продукти за всички вас.
Ние сме новатори
Ние обичаме да експериментираме и да ви провокираме. Тъй като сме новатори, първи предлагаме шоколади с лиофилизирани плодове, билки и wetproof.
За ценителите на истинския шоколад
При нас всичко се прави ръчно и е уникално. Тук е раят за ценителите на истинския шоколад. Място, изпълнено с магия, магията на шоколада.
Предишна
Следваща

Уважаеми партньори, клиенти и приятели,

Времето за равносметки в последните дни на старата година отмина. Ние, от RS Chocolatier, направихме нашата и решихме, че след първите толкова важни 7 години за бранда ни, е дошъл моментът да направим следващата стъпка.


През първите си 7 години RS Chocolatier създаде и наложи културата на ръчно приготвения с много любов шоколад. Експериментирахме смело и Ви провокирахме с нашите шоколади  и шоколадови бонбони. Бяхме новатори, първи започнахме да предлагаме шоколади с лиофилизирани плодове, билки и wetproof. Витрината в нашата малка работилница на ул. „Цар Самуил“ в сърцето на София предлагаше поне 100 причини да похапнете истински, ръчно приготвен шоколад – толкова, а може би повече, бяха уникалните ни творения… Но вече пораснахме!

И с настъпването на 2020 година е време да поставим ново начало. От 30 януари брандът RS Chocolatier престава да съществува, за да отвори място за нещо друго. Време е да продължим да се развиваме, но по различен начин… Очакват ни още много нови шоколадови предизвикателства. Първата година от новото десетилетие обещава да е много успешна за смелите и работливите! Ние доказахме, че не се плашим от предизвикателствата. А, Вие, партньори, клиенти и приятели с доверието си към нас показахте, че имате усет към красивото и вкусното, към създаващото настроение и усмивка, към откритието и приятната изненада…

Да бъде здраве, успех и благоденствие за всички ни през 2020 година и през цялото ново
десетилетие!

От екипа на RS Chocolatier!

Шоколадът

Италианският шоколад, който шеф Ради Стамболов е подбрал за продуктите ни, е специално селектиран – най-добра комбинация от вкусове, със 100% естествен състав, без соев лецитин и носител на UTZ сертификат за екологични и социални стандарти.

За клиенти с усет…

…към красивото и вкусното,
…към създаващото настроение и усмивка,
…към откритието и приятната изненада

ТОВА Е ТОЧНОТО МЯСТО!
Ако имате идея, ще забъркаме специално за Вас или за любим
човек ВАШИЯ шедьовър!

Остава само да направите СВОЯ избор!

Посетете ни

За бизнес партньори

Ако разполагате с търговски обект, в който предлагате качествени храни, напитки, вино или деликатеси и бихте искали да разнообразите продуктовата си гама с първокласен ръчно изработен RS шоколад, ние имаме атрактивни предложения за вас. Не се колебайте да ни потърсите на телефон +359 895 572 977 или имейл rschocolatier28@gmail.com.